VIDEO “Punem Oamenii din Energie în Lumină” Lăcrămioara Diaconu-Pințea:  Cu Alexandru NICOARE în echipă ne bazăm că vom avea proiecte construite ale OX2 în România

Publicat pe Categorii Business, Esential, Exclusiv, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO “Punem Oamenii din Energie în Lumină” Lăcrămioara Diaconu-Pințea:  Cu Alexandru NICOARE în echipă ne bazăm că vom avea proiecte construite ale OX2 în România

“Avem nevoie de proiecte construite în România. Cu Alexandru Nicoare în echipă ne bazăm că vom avea proiecte construite ale OX2”, a spus Lăcrămioara Diaconu-Pințea, Country Manager OX2 România, la Gala InveSTenergy dedicată Specialiștilor.

Dl Alexandru NICOARE, Head of Construction OX2 Romania a fost premiat pentru profesionalism, dedicare și performanță.

“OX2 este unul dintre cei mari jucători la nivel european pe piața regenerabilelor, de 2 ani și în România,  Colegul nostru vine cu multă experiență în echipă. A absolvit  universitatea Politehnica, timp de 10  ani a fost project manager la companii mari, multinaționale, lăsând sute de MW în spate, construiți, și 12 proiecte pe care le-a gestionat. Dincolo de aceste realizări, este Omul pe care îl aducem în fața dvs astăzi. OX2 este astăzi aici pentru că am avut de la început de drum, acum 2 ani, pe cineva ca Alex Nicoare în echipă. A intrat în echipă ca tehnical project manager, dar a făcut absolut de toate și continuă să fie piesa de rezistență a noastră. În present, este Head of Construction”, a afirmat Lăcrămioara Diaconu-Pințea.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări, Alexandru Nicoare! Respect și prețuire!

Alexandru Nicoare: “Nu știu dacă mă consider un Specialist încă, sunt de abia la vârsta majoratului. În ce privește experiența mea profesională, consider că mai am multe de învățat. Mă bucur că am făcut parte din echipe și companii care au avut încredere în mine și care m-au promovat în funcții, care mi-au dat posibilitatea de a conduce proiecte care s-au realizat. Când trec cu mașina pe lângă ele, le privesc cu mândrie. Abia aștept următoarele realizări pe care le vom face împreună”.

Alexandru Nicoare este Manager senior de proiect cu peste 18 ani de experiență în inginerie și construcție de stații de înaltă tensiune (până la 400 kV), centrale de energie regenerabilă la scară largă (eoliană și solară), centrale hidroelectrice mici și centrale hibride (eoliană sau solară combinată cu energia bateriei). sisteme de stocare).


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *