VLER devine Future Energy Leaders România

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica VLER devine Future Energy Leaders România

Ca urmare a unui proces complex de rebranding, VLER se aliniază programului Future Energy Leaders (FEL) și devine FEL România, marcând astfel direcția strategică de cooperare internațională pe termen lung și deschiderea față de oportunitățile globale.

“Vom continua să avem ca principal obiectiv conturarea unei viziuni unice în energie împreună cu noua generație de lideri.  Misiunea noastră este să integrăm tinerii profesioniști în activitățile Consiliului Mondial al Energiei și să creăm oportunități de promovare a membrilor la nivel internațional. În același timp, dezvoltăm Grupe de Studii capabile de a aduce contribuții valoroase în sfera energiei, economiei, politicii și mediului, realizăm parteneriate de succes cu organizații de renume și oferim o platformă de comunicare și cooperare între noua generație și actuala elită din domeniul energiei. Valorile noastre rămân viziunea, diversitatea, responsablitatea, autenticitatea, sustenabilitatea, creativitatea și încrederea”, afirmă George Constantin, Președinte al Board-ului și Manager Program FEL Romania.

Direcțiile strategice trasate de Board pentru următorii ani se referă la comunitatea de membri (recrutarea continuă de tineri profesioniști din energie sau domeniile conexe, integrarea noilor membri și consolidarea structurii FEL Romania), grupele de studii (conlucrarea pentru a deveni a voce puternică, relevantă și obiectivă în energie la nivel global), cooperarea internațională (schimbul de informații și experiență cu Comunitățile FEL din Europa, sprijinirea înființării Comunităților FEL în țările în care aceste programe nu există și promovarea bunelor practici ale partenerilor locali și sponsorilor în afara granițelor) și parteneriate (stabilirea de interacțiuni cu jucătorii relevanți din energie și mediile asociate, de la Ministere, Universități și ONG-uri la parteneri media și sponsori).

FEL Romania este format din 29 de membri, cu o vârstă medie de 27 de ani. Membrii provin din sectoare profesionale variate și activează, în principal, în industrie, în cadrul a peste 20 de companii sau organizații din București, Timișoara, Arad, Târgu-Jiu și Râmnicu Vâlcea.

FEL Romania este un program inițiat și coordonat de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din Comunitatea globală Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.