Zachia-Zlatea, noul Președinte al Consiliului de Supraveghere Transelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Zachia-Zlatea, noul Președinte al Consiliului de Supraveghere Transelectrica

Compania Transelectrica își informează acţionarii şi investitorii că, prin Decizia nr. 36/23.03.2016, membrii Consiliului de Supraveghere au numit în funcţia de Președinte al Consiliului de Supraveghere pe Dragoș Corneliu Zachia – Zlatea.

8-dragos-zachia-mfax

Din 9 noiembrie 2015, Zachia – Zlatea este membru al Consiliului de Supraveghere. Manager al Departamentului Tehnic şi de Producţie în cadrul Societăţii de Servicii Hidroenergetice Hidroserv, are în coordonare activitatea tehnică şi de producţie, inclusiv managementul proiectelor de anvergură, de retehnologizare a centralelor şi staţiilor electrice. În cei peste 30 de ani de experienţă în domeniul energetic, a deţinut numeroase funcţii de conducere în cadrul Hidroelectrica, inclusiv cea de Director General și Membru Directorat. În calitate de Membru în primul Directorat Hidroelectrica, după implementarea sistemului dualist, Zachia-Zlatea a fost implicat în realizarea Planului de management şi a politicilor de dezvoltare ale societătii.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Zachia-Zlatea, noul Președinte al Consiliului de Supraveghere Transelectrica”

  1. Riscul a crescut foarte mult in zona de activitate a Transelectrica. Stalpii de inalta tensiune ruginesc, echipamentele se degradeaza, imbatranesc si se defecteazafoarte des fiind inlocuite cu echipamente de fiabilitate indoielnica. Stie noul lider ce are de facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *