Grigorescu: Validarea politică este elementul de stabilitate al Strategiei Energetice

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Grigorescu: Validarea politică este elementul de stabilitate al Strategiei Energetice

Ministerul Energiei va iniţia, în perioada următoare, discuţii tehnice în vederea elaborării Strategiei Energetice Naţionale, prin înfiinţarea a 5-6 ateliere de lucru, a anunţat, luni, în şedinţa comisiilor de specialitate din Senat, Ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

grigorescu

“Sistemul Energetic Naţional este în mod cert una dintre priorităţile fundamentale ale noastre pentru anul în curs. Este important să clarificăm anumite chestiuni în această strategie. Ne dorim în momentul de faţă să iniţiem o discuţie tehnică în 5-6 ateliere de lucru, cu participarea câtorva zeci de persoane în fiecare atelier. Vom publica rezultatul acestor dezbateri, dar suntem departe de finalul acestui drum care se va duce undeva spre vară. Împreună ar trebui să finalizăm aceste discuţii la jumătatea acestei veri, să avem o stare de sistem, o sumă de tendinţe de identificare (…)”, a afirmat Grigorescu, citat de Agerpres.

“Ce-mi doresc foarte mult este un dialog continuu cu Parlamentul. Validarea politică este elementul de stabilitate al acestui document “, a spus oficialul. Proiectul Strategiei Energetice Naţionale va fi analizat în cadrul unor sesiuni de lucru la nivel sectorial ce vor fi organizate în perioada 29 februarie – 15 aprilie.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *