700 angajați RADET pichetează Guvernul României şi Electrocentrale Bucureşti

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic 700 angajați RADET pichetează Guvernul României şi Electrocentrale Bucureşti

Poprirea de 100% impusă de cătreElectrocentrale Bucureşti pe conturile RADET generează o situaţie extrem de gravă a instituţiei, în acest sens fiind organizate începând de marţi, 17 mai,în faţa sediilor Guvernului României şi Electrocentrale Bucureşti, acţiuni de protest ale Sindicatului Liber Independent din RADET Bucureşti. Aproximativ 700 de membri ai Sindicatului Liber Independent din RADET Bucureşti vor picheta Guvernul României, acţiunea având ca scop situaţia gravă generată de poprirea de 100% impusă de către Electrocentrale Bucureşti, pe conturile regiei, de la data de 01 aprilie 2016, se precizează într-un comunicat al sindicatului.

„Este inacceptabilă situaţia generată de poprirea impusă de Electrocentrale Bucureşti, care afectează atât angajaţii instituţiei, cât şi acţiunile de zi cu zi desfăşurate de către regie. Lipsa banilor a dus la întârzierea plăţii salariilor şi la blocarea tuturor lucrărilor desfăşurate în această perioadă. Acţiunile au în vedere tragerea unui semnal de alarmă astfel încât să evităm blocarea sistemului prin oprirea furnizării serviciului de furnizare a energiei termice“,a declarat Ioana Stoica, Preşedinte Sindicatl Liber Independent din RADETBucureşti.

Astfel de acţiuni vor continua şi în zilele următoare. Astfel, în zilele de miercuri şi joi vor fi organizate pichete atât la sediul Guvernului, cât şi la sediul ElectrocentraleBucureşti, anunță Sindicat Liber Independent din RADET Bucureşti .


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.