Adrian Teodorescu, desemnat Director General al Companiei Municipale Termoenergetica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Adrian Teodorescu, desemnat Director General al Companiei Municipale Termoenergetica

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că, începând de vineri, în funcţia de Director General al companiei a fost desemnat Adrian Teodorescu. Anterior numirii, acesta a ocupat funcția de director al Direcției Juridice din CMTEB.

„Este o continuare a eforturilor depuse până acum, atât în perioada în care am coordonat direcția juridică, cât și în trecut. Voi urma viziunea integrată a ultimilor ani, cu accent în primul rând pe executarea lucrărilor de reabilitare a conductelor, în special în zonele critice în vederea pregătirii sistemului pentru viitorul sezon de încălzire. Acțiunile esențiale pentru creșterea performanței acestui serviciu public vor fi urgentate. O altă prioritate va fi reprezentată de păstrarea și îmbunătățirea dialogului cu angajații Companiei – o resursă vitală, extrem de valoroasă și, din păcate, din ce în ce mai rară. Se va accelera procesul de depunere a proiectelor pentru atragerea fondurilor disponibile pentru finanțare, pentru că, reiterez și susțin faptul că fac parte dintre cei care consideră că sistemul centralizat de termoficare este cel mai bun, eficient şi ecologic sistem de încălzire”, susține Adrian Teodorescu.

El a ocupat funcția de director al Direcției Juridice din cadrul CMTEB în perioada cuprinsă între mai 2022 și august 2023, anterior a făcut parte din Directoratele C.N.T.E.E. Transelectrica SA și Complexul Energetic Olteni., iar între 2014 și 2015 a ocupat funcția de Director General al RADET.

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. furnizează apă caldă și căldură pentru aproximativ 600.000 de apartamente și aproximativ 9.700 de instituții publice – școli, grădinițe, spitale, agenți economici, asigurând funcționarea în condiții de siguranță a Sistemului Energetic Național.

Compania are în exploatare sistemul de transport şi distribuţie compus din: 954,09 km de conducte reprezentând reţele termice primare și 2.963,3 km de conducte reprezentând reţele termice secundare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *