Alive Capital raportează o cifră de afaceri în creștere cu 60%, în S1. A vândut mai multă energie electrică. Societatea gestionează peste 13% din totalul producătorilor de energie din surse regenerabile și 24% din capacitățile fotovoltaice din România

Publicat pe Categorii Business, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Business Furnizare / Distributie / Transport Alive Capital raportează o cifră de afaceri în creștere cu 60%, în S1. A vândut mai multă energie electrică. Societatea gestionează peste 13% din totalul producătorilor de energie din surse regenerabile și 24% din capacitățile fotovoltaice din România

Alive Capital, furnizor de energie electrică și producător de E-SRE, raportează un profit net, în primul semestru, în sumă de 61.573.700 lei.

În perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2023, societatea nu a înregistrat rezilieri de contracte cu clienții sau cu furnizorii sai care să afecteze poziția financiară, se specifică în Raportul semestrial.

Alive Capital a înregistrat în semestrul I 2023 un profit brut în sumă de 71,05 milioane lei, comparativ cu  96,8 milioane lei cât a raportat în perioada similară a anului trecut. Cifra de afaceri a fost, în S1 2023, în suma de 473.83 milioane lei, comparativ 296,26 milioane lei în S1 2022, în creștere cu 60%. Majorarea se datorează în principal creșterii cantității de energie electrică vândută, potrivit raportului companiei.

Sursă foto: facebook Alive Capital

Pentru anul 2023, Alive Capital  își propune să crească cantitatea de energie furnziată către consumatorii finali; să crească puterea instalată din portofoliul de clienți prin creșterea numărului de producători către care societatea oferă servicii integrate; să dezvolte know-how-ul profesional al echipei și să mențină serviciile oferite clienților noștri la un nivel de calitate ridicat.

Alive Capital, cu capital integral privat, gestionează peste 13% din totalul producătorilor de energie electrică din surse regenerabile din România și 24% din capacitățile fotovoltaice din România, cu perspective semnificative de creștere pentru viitorul apropiat. În acest moment, 631.4 MWh instalați în unitățile de productie E-RES beneficiază de serviciile Alive Capital, iar aproximativ 392.2 MWh beneficiază de serviciile de Asset Management ale companiei. Societatea deține un Dispecerat Local Centrală DLC Alive Capital investit de către CNTEE Transelectrica SĂ – UNO-DEN (Dispeceratul Energetic Național) pentru realizarea activității de conducere operativă a centralelor electrice dispecerizabile.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *