Angajații Transelectrica vor învăța limba engleză, în special terminologia de specialitate în domeniul energetic, ca să poată participa în comisii de lucru internaționale și la întâlniri cu parteneri externi

Publicat pe Categorii Business
Prima Pagina Business Angajații Transelectrica vor învăța limba engleză, în special terminologia de specialitate în domeniul energetic, ca să poată participa în comisii de lucru internaționale și la întâlniri cu parteneri externi

Angajații Transelectrica care participă ca membri în comisii de lucru naționale și internaționale, la întâlniri cu parteneri extern și care desfășoară activități de colaborare cu reprezentanți ai altor state membre ENTSO-E trebuie să știe limba engleză, în special terminologia de specialitate în domeniul energetic.

CNTEE Transelectrica achiziționează Servicii de formare profesională pentru organizarea unui curs „Limba engleză pentru sectorul energetic”, pentru un numar de 71 de angajați din executivul companiei.

Potrivit caietului de sarcini, tematica minimă a cursului va cuprinde noţiuni generale de gramatică şi sintaxă,   vocabular de specialitate privind sectorul energetic-transport energie electrică, comunicare la locul de muncă cu tehnicienii din domeniu, corespondenţă scrisă în limba engleză.

Cursul de engleză va fi on-line, interactiv, bazat pe exerciţii de ascultare şi înţelegere și se va desfășura în perioada decembrie 2021 – aprilie 2022. Sesiunile de curs vor fi înregistrate, iar participanţii vor avea acces pe durata cursului la accesarea/descărcarea înregistrărilor, potrivit caietului de sarcini.

Transelectrica va plăti 68.160 pentru cursul de engleză pentru angajați.

Totodată, 259 angajați ai Transelectrica din Executiv și din Unitățile Teritoriale de Transport (UTT) vor participa la un curs de specailitate în vederea însușirii  cunoștințelor necesare utilizării Microsoft Office Excel în mod corect și eficient, astfel încât aceștia să poată prelucra date și să realizeze corect analize și rapoarte. Compania achiziționează servicii de fomare profesionala pentru organizarea unui curs – “Excel”, nivel mediu si avansat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *