ANRE numește E.ON Distribuție operator de distribuție în locul P.E.E.T. Termoelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic ANRE numește E.ON Distribuție operator de distribuție în locul P.E.E.T. Termoelectrica

Pe motiv că a fost deschisă procedura de faliment în forma simplificată împotriva Societății P.E.E.T. TERMOELECTRICA  S.A., ANRE urmează să retragă Licenţa nr. 400 pentru producerea de energie electrică, acordată acestei societăți prin Decizie a președintelui ANRE, în anul 2001, informează Autoritatea. P.E.E.T. TERMOELECTRICA  S.A. prestează serviciul de distribuţie a energiei electrice pentru utilizatori racordați la SEN, la nivelul de tensiune de 0,4, 6, 35 și 110 kV, în stația electrică a CTE Borzești, aflată în patrimoniul acestei societăți. În condițiile retragerii licenței, societatea va înceta să presteze serviciul de distribuţie a energiei electrice.

În vederea asigurării continuității în desfășurarea acestui serviciu, pentru utilizatorii racordați în stația electrică a CTE Borzești, ANRE va desemna titularul de licenţă care preia serviciul de distribuţie a energiei electrice și activele aferente  de la Societatea P.E.E.T. TERMOELECTRICA S.A. Potrivit unei informări publicate pe propriul site, ANRE a transmis comunicări în acest sens Societății P.E.E.T. TERMOELECTRICA  S.A., precum și operatorului principal de distribuție de pe raza județului Bacău, Societatea E.ON Distribuție România S.A.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *