ANRE, gazda celei de-a XIV-a ediție a Conferinţei cu tema “Investiţii şi reglementare în domeniul energiei”

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic ANRE, gazda celei de-a XIV-a ediție a Conferinţei cu tema “Investiţii şi reglementare în domeniul energiei”

ANRE, gazda celei de-a XIV-a ediție a Conferinţei cu tema“Investiţii şi reglementare în domeniul energiei”

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), membră fondatoare a Asociaţiei Regionale a Reglementatorilor în Domeniul Energiei (ERRA), va fi gazda celei de-a XIV-a ediție a Conferinţei cu tema “Investiţii şi reglementare în domeniul energiei”. Evenimentul este organizat de ERRA, în perioada 5 – 6 octombrie 2015, la Grand Hotel Marriott, Bucureşti.

În Decembrie 2000 s-a semnat la Bucureşti Constituţia ERRA de catre cele 15 state membre. ERRA este o organizație care are în prezent 37 de membri, reglementatori independenţi în domeniul energiei, din Europa Centrală, din regiunea Euroasiatică, Africa, Asia, Orientul Mjlociu şi SUA.

Scopul principal al ERRA este de a facilita schimbul de informaţii între membrii săi şi de a asigura accesul la experienţa reglementatorilor în domeniul energiei din lumea întreagă. Membrii ERRA prin activitatea desfășurată în cadrul asociației contribuie la îmbunătăţirea reglementărilor naţionale şi promovează oportunităţi de perfecționare în domeniul energiei.

ANRE are un rol activ şi desfăşoară o activitate susţinută în cadrul ERRA, are reprezentanţi aleşi de Adunarea Generală în Prezidiul ERRA şi reprezentanţi în comitetele şi grupurile de lucru, şi anume în comitetele Licenţe/Concurență, Tarife/Preţuri, precum şi în grupul de lucru pentru legislaţie respectiv energie electrică şi gaze naturale. Ca o recunoaştere şi apreciere a activităţii susţinute de ANRE în cadrul Asociaţiei Regionale a Reglementatorilor în Domeniul Energiei, prezidiul ERRA a hotărât ca la aniversarea a 15 ani de activitate să organizeze acest eveniment în Romania, se precizează într-un comunicat al ANRE.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *