ANRE organizează ședință publică pe 17 decembrie. Se discută noile reguli ce vor fi aplicate pe piața de energie din 2020

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Legislativ
Prima Pagina Actual Flux energetic ANRE organizează ședință publică pe 17 decembrie. Se discută noile reguli ce vor fi aplicate pe piața de energie din 2020

ANRE a decis să organizeze o ședință publică pentru discutarea proiectului de Ordin pentru aprobarea actiunilor si regulilor ce vor fi aplicate pe piata de energie electrică în vederea eliminării și/sau atenuării impactului unor măsuri sau politici care pot contribui la restricționarea formării prețurilor pe piața angro de energie electrică în data de 17.12.2019, ora 10:00, la sediul instituției.

ANRE a pregătit noile reguli ce vor fi aplicate pe piața de energie din 2020. Revin contractele bilaterale directe: “Tranzacţiile cu energie pentru contracte cu livrare în 2020 se desfăşoară pe piaţa concurenţială, în mod transparent, public, organizat şi nediscriminatoriu”

Citește și:

Proiectul de ordin a fost publicat pe pagina de internet a ANRE, în consultare publică, însoțit de o notă de prezentare, observațiile și propunerile părților interesate urmând a fi transmise până la data de 12.12.2019.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “ANRE organizează ședință publică pe 17 decembrie. Se discută noile reguli ce vor fi aplicate pe piața de energie din 2020”

  1. Din pacate unii construiesc (vezi cuplarea pietelor intrazilnice) si altii demoleaza (vezi OUG 114). Este regretabil ca in conditiile in care Guvernul Dancila a fost demis, nu s-a reusit reparatia OUG114. Primele semnale au inceput sa apara (vezi Arcelor Mital Hunedoara), iar continuarea OUG 114 va inrautati si mai mult situatia economica in Romania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *