Anunț ANRE: Tarifele reglementate de energie pentru români nu se modifică de la 1 martie

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Anunț ANRE: Tarifele reglementate de energie pentru români nu se modifică de la 1 martie

Tarifele reglementate de energie electrică aprobate pentru clienții finali casnici valabile începând cu data de 1 martie 2019 nu se modifică față de cele care sunt, în prezent, în vigoare, a anunțat Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

Comitetul de reglementare al ANRE a aprobat astazi, 25.02.2019, tarifele reglementate de energie electrică pentru clienții finali casnici, care se vor aplica începând cu data de 1 martie 2019.

Tarifele reglementate au fost stabilite în urma analizei datelor și informațiilor transmise de furnizorii de ultimă instanță, cu respectarea prevederilor Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate și a prețurilor aplicate de furnizorii de ultimă instanță clienților finali aprobate prin Ordinul ANRE nr. 11/2019, se menționează în comunicatul Autorității.

De la 1 martie, tarifele de distribuție pentru operatorii concesionari cresc, în medie, cu 2,4%. Motivul invocat de ANRE este majorarea contribuției bănești la 2% din cifra de afaceri conform OUG 114.

Citește și: https://www.investenergy.ro/de-la-1-martie-tarifele-de-distributie-pentru-operatorii-concesionari-cresc-medie-cu-24-motivul-invocat-de-anre-este-cresterea-contributiei-banesti-la-2-din-cifra-de-afaceri-conform-oug-114/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *