ArcelorMittal Hunedoara susține că nu are datorii la stat

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic ArcelorMittal Hunedoara susține că nu are datorii la stat

Urmare a articolului InvesTenergy Ministerul Economiei știe?! Companii scutite de la plata de certificate verzi , pe lista datornicilor la stat: Vimetco Extrusion, ArcelorMittal Hunedoara, OMV Petrom, STG Steel , am primit de la ArcelorMittal Hunedoara următoarea Declarație:

“ArcelorMittal Hunedoara respinge afirmaţiile că ar avea datorii la bugetul de stat şi menţionează că este un contribuabil care îşi achită la timp dările către stat.

Există anumite litigii între companie şi autorităţile fiscale, care sunt în curs de rezolvare pe cale judecătorească. Per total, sumele fiscale pe care compania le are de recuperat sunt mai mari decât cele pe care le are de plătit, iar acestea din urmă sunt acoperite de garanţii”.

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică şi minieră din lume, prezentă în peste 60 de ţări, în 19 dintre acestea având unităţi proprii de producţie. În 2015, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 63,6 miliarde USD şi o producţie de oţel de 92,5 milioane de tone, iar producţia de minereu de fier a fost de 62,8 milioane de tone.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.