BVBescu Retail Pulse Chart: Societatiile din energie confirmă anul bun pe care l-au avut

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info, Info Bursier
Prima Pagina Actual Flux energetic BVBescu Retail Pulse Chart: Societatiile din energie confirmă anul bun pe care l-au avut

Societățile din energie confirmă anul bun pe care l-au avut. Într-un top  BVBescu Retail Pulse Chart, din punctul de vedere al interesului investitorilor individuali la Bursa de Valori Bucuresti, în luna martie 2023, cele mai notabile schimbări sunt urcarea de 7 locuri până pe locul 13 pentru Electrica, în timp ce Conpet și Transelectrica reintră în Top 20.  De altfel, partea superioară a clasamentului este dominată de societățile din energie, 7 dintre acestea aflându-se în Top 20.

Teraplast S.A. redevine in luna martie cea mai populara societate listata la Bursa de Valori Bucuresti in randul investitorilor individuali. Societatea revine pe prima pozitie a clasamentului BVBescu Retail Pulse Chart dupa 2 trimestre in care a ocupat locurile locurile 4, respectiv 3. Teraplast S.A. a atras voturile a 57% dintre participantii la chestionar.

Banca Transilvania a coborat pe locul 2, la mica diferenta de primul loc (56%), in timp ce pe locul 3 a urcat Nuclearelectrica S.A., care a atras interesul a 50% dintre investitorii de retail.

Daca in luna noiembrie, OMV Petrom se afla la un pas de prima pozitie, societatea coboara in luna martie pe pozitia a 4-a. BRD Societe Generale S.A. urca 4 pozitii pana pe locul 5, in timp ce Medlife S.A. si AROBS Transilvania Sotfware S.A. patrund in Top 10 pe locurile 6 si 8, dupa un avans de 6, respectiv 7 pozitii. Romgaz S.A. isi pastreaza locul 7, in timp ce Fondul Proprietatea si One United Properties S.A. incheie primele 10 pozitii. Norofert S.A. si Purcari Wineries PLC parasesc din Top 10, cea din urma pierzand 11 pozitii, dupa ce a ocupat locul 4 in urma cu 3 luni.

Clasamentul a fost realizat in luna februarie 2023 de platforma financiara BVBescu.ro, cu ocazia evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2022 si cum investim”, care are loc pe data de 2 martie 2023.

BVBescu Retail Pulse Chart este un indicator care arata interesul investitorilor individuali fata de companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti si este realizat pe baza unui chestionar completat de catre investitorii individuali din comunitatea BVBescu.ro.

Rezultatele financiare publicate de companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti pe anul 2022 au fost subiectul principal de discutie in cadrul editiei din data de 2 martie 2023 a evenimentului online „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim”.

Evenimentul The Power Table a fost organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti si Life is Hard S.A., Evisara.com (Partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, Ziarul Bursa, InvesTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila, Prahova Business, Reusita TV si Bucuresti Business (Parteneri media).


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *