Carlos Luque Larena, noul director IT&C pentru companiile Enel din România

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Carlos Luque Larena, noul director IT&C pentru companiile Enel din România

Carlos Luque Larena a fost numit director IT&C (Tehnologia Informației și Comunicării) pentru toate companiile Enel din România fiind responsabil pentru toate activitățile IT&C ale companiei la nivel national, se menționează într-un comunicat al Enel România.

Cu peste 16 ani de experiență în domeniu, Carlos Luque Larena a condus diferite proiecte și a îndeplinit mai multe atribuții legate de tehnologia informației și comunicării în cadrul Enel Group. El sa alăturat Enel în anul 2006, fiind responsabil de departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, în cadrul structurii Global ICT.

În noua sa poziție din România, în următoarea perioadă Carlos Luque Larena va lucra la definirea și gestionarea activităților IT&C, pentru a susține digitalizarea companiei. Astfel, printre prioritățile sale se numără implementarea unei noi strategii de infrastructură bazată pe servicii cloud, după modelul Hybrid Datacenter, și adoptarea celor mai eficiente soluții de pe piață pentru a omogeniza peisajul IT local în cadrul structurilor de lucru globale, se menționează în comunicat.

Poziția de director IT&C pentru Enel în România a fost ocupată anterior de Dan Crisfalusi, care a preluat alte responsabilități în cadrul Enel Group.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *