CE Oltenia a renunțat la servicii hoteliere, cantine, spălătorii

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CE Oltenia a renunțat la servicii hoteliere, cantine, spălătorii
  • Costurile, reduse cu 14% în T1

Conducerea CE Oltenia a decis să renunțe la servicii hoteliere, cantine, spălătorii, cu scopul de a reduce costurile. În cadrul planului de reorganizare, restructurare și eficientizare al CE Oltenia au fost cuprinse o serie de măsuri cuantificate financiar pentru reducerea costurilor de producție în perioada 2016-2020, în vederea încadrării în prețul de vânzare prognozat, inclusiv renunțarea la unele servicii conexe precum servicii hoteliere, cantine, spălătorii, potrivit unei informări a companiei.

CE-Oltenia-2

Renunțarea la unele servicii conexe a contribuit la reducerea cheltuielilor totale din primul trimestru al acestui an cu 14% comparativ cu perioada similară a anului anterior, reducerea costului unitar al tonei de lignit cu 5,6 % și reducerea costului unitar de producție al unui MWh cu 0,9 %, se menționează în comunicatul CE Oltenia.

În ce privește serviciile de spălătorie, acestea  nu existau pentru activitatea energetică, astfel că reprezentanții companiei au decis renunțarea la acest tip de servicii și pentru activitatea miniera. Decizia a fost aplicată pentru toți salariații Diviziei Miniere, indiferent de funcția deținută.

În cadrul termocentralelor se desfășoară activități care determină impregnarea echipamentului individual de lucru cu substanțe greu de curățat (de exemplu, în cazul salariaților care lucrează în zona chimică sau în activitatea de reparații/mentenanță) sau cu noroi (în zona de descărcări cărbune, transportoare cu bandă).

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *