CE Oltenia, cu plățile la zi. Nu are datorii la stat

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic CE Oltenia, cu plățile la zi. Nu are datorii la stat

CE Oltenia anunță că a achitat toate obligatiile fiscale catre Bugetul Consolidat al Statului, fapt confirmat prin Certificatul de Atestare Fiscala emis de ANAF în data de 27.02.2017, care arată că societatea figurează cu suma de 0 lei ca și obligații de plată și/sau sume de rambursat la data de 31.01.2017.

CE-Oltenia-2

Societatea nu înregistrează nici obligații de plată restante către băncile finanțatoare privind rambursarea de rate, dobanzi și comisioane, iar obligațiile de plată către furnizori se afla în termenele scadente de plată, conform prevederilor contractuale, reprezentând obligații curente, se precizează într-un comunicat al companiei.

De asemenea, CE Oltenia și-a îndeplinit obligativitatea de conformare privind achiziționarea certificatelor de CO2 aferente producției de energie realizate în anul 2016.

Potrivit reprezentanților societății, acoperirea tuturor acestor costuri s-a datorat unui comportament echilibrat în gestionarea resurselor, o politică financiară extrem de prudentă fiind necesară în continuare, în contextul obligațiilor bancare pe care le are CE Oltenia ca urmare a creditelor accesate pentru implementarea proiectelor de mediu în cadrul tuturor sucursalelor energetice.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *