CEZ atacă piețe noi. Și-a deschis prima reprezentanță în Timișoara și face concurență Enel cu “cel mai bun preț la energie și oferte speciale pentru gaze naturale”

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal CEZ atacă piețe noi. Și-a deschis prima reprezentanță în Timișoara și face concurență Enel cu “cel mai bun preț la energie și oferte speciale pentru gaze naturale”
  • Împreună cu Primăria Timișoara, CEZ Vânzare va construi, în centrul orașului, o stație pentru încărcarea mașinilor electrice 

Grupul CEZ, prin CEZ Vânzare, face o mișcare strategică și atacă Banatul, unde cel mai mare furnizor este Enel. Compania a inaugurat prima reprezentanţă din Timişoara, aflată în centrul orașului. Cu această ocazie, a lansat portofoliul de produse de energie dedicat consumatorilor casnici și firmelor din Banat, care începând cu luna noiembrie au posibilitatea de a alege un nou furnizor de energie.

ceztm„Timisoara este primul oraş în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanţă în afara Olteniei, aria sa tradiţională de operare. Aşadar, Timişoara poate fi considerat oraşul care dă ora exactă în strategia CEZ Vanzare de extindere a serviciilor de furnizare în pieţe noi”, a declarat Doina Vornicu, Chief operations officer în cadrul CEZ România, la festivitatea de deschidere a reprezentanței din Timișoara.

Cornelia Szabo, Director Executiv şi Presedinte al Directoratului CEZ Vânzare, a adresat invitația timișorenilor “de a veni în primul <<magazin>> CEZ în care o echipă locală de specialişti le oferă produse şi servicii gândite să le facă viaţa mai uşoară şi să le sprijine propriile planuri de dezvoltare şi, mai ales, cea mai bună ofertă pentru energie și gaze naturale”.

Timișorenii sunt asigurați că vor beneficia de cel mai bun preț CEZ la energia electrică, de ofertele speciale pentru gaze naturale, dar și de consultanță privind produse și soluții certificate de eficiență energetică.

La ceremonia de deschidere a noii reprezentanţe, reprezentanții CEZ au anunțat și demararea unei colaborări cu Primăria Timișoara pentru construirea în centrul orașului a unei stații pentru încărcarea mașinilor electrice și hibride. În prezent, în Timişoara sunt 15 maşini electrice.

Parte din Grupul CEZ România, CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, cu circa 1.420.000 de clienți, atât consumatori rezidențiali, cât și din zona de business și instituționali. CEZ Vânzare furnizează energie electrică în 90% din județele țării, oferind clienților săi pachetul dual energie electrică și gaz încă din 2008.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.