CEZ: “Biblioteca de energie” pentru nevăzători

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ: “Biblioteca de energie” pentru nevăzători

Clienții CEZ Vânzare sunt invitați să renunțe la factura tradițională, tipărită pe hârtie și să se aboneze la e-factura. Fiecare dintre cei 1,4 milioane de clienți CEZ Vânzare poate contribui la construirea “Bibliotecii de energie” destinate nevăzătorilor, renunțând la factura tradițională, tiparită pe hârtie și transmisă prin poștă, și abonându-se în perioada următoare la efactura CEZ Vânzare, este îndemnul reprezentanților companiei.

Poster-A3-01-660x330

Pentru fiecare dintre primii 25.000 de noi abonați la e-factura CEZ Vânzare, compania va dona câte 1 leu în scopul facilitării accesului la cultură al persoanelor pentru care „lumina” nu reprezintă mai mult decât un cuvânt: persoanele cu deficiențe de vedere din România. Suma de 25.000 de lei va fi alocată pentru deschiderea unei biblioteci online dedicate nevăzătorilor, „Biblioteca de energie” (www.bibliotecadeenergie.ro), o platformă care va fi populată la finalul campaniei cu peste 300 de titluri din literatura națională și universal, potrivcit unui comunicat al companiei. Folosind un nume de utilizator și o parolă generate în baza certificatului de handicap, persoanele cu deficiențe de vedere vor putea împrumuta audiobook-urile la fel cum ar accesa o bibliotecă tradițională. Noua bibliotecă va avea și o varianta mobilă, dezvoltată pentru Android și iOS.

Organizată în parteneriat cu Asociația Nevăzătorilor din România și cu Audio Libraria, campania se derulează începând cu 22 decembrie 2015, până la atingerea numărului de 25.000 de noi abonați la factura electronică.

e-factura CEZ Vanzare reprezintă un serviciu gratuit de transmitere electronică a facturii de energie electrică prin intermediul poștei electronice, printre avantajele sale numărându-se reducerea duratei de transmitere și recepție a facturii, rapiditate în efectuarea plății, dar și acces în timp real la informații – posibilitatea vizualizării facturii imediat ce aceasta este emisă, precum și arhivarea electronică a facturilor, cu impact minim asupra mediului.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *