CEZ numește pe Daniel Tudose la șefia TMK Hydroenergy Power

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Regenerabile
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ numește pe Daniel Tudose la șefia TMK Hydroenergy Power

Începând cu luna februarie 2017, Daniel Tudose va conduce activitatea TMK Hydroenergy Power, companie din Grupul CEZ România. Acesta va prelua responsabilitatea de dezvoltare a companiei ce deține cele 4 microhidrocentrale – Grebla, Crainicel I, Crainicel II și Breazova, precum și amenajările hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug și Secu, îndrumând-o într-o nouă etapă de consolidare a activității sale, se precizează într-un comunicat transmis de CEZ.

Daniel Tudose - CEO TMK

Daniel Tudose a absolvit Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Energetică, și s-a dezvoltat profesional pe parcursul a 25 de ani în cadrul RENEL, Electrica Oltenia și CEZ Distributie (actuala Distribuție Oltenia), ocupând de-a lungul timpului funcții de Inginer, Adjunct Șef Centru Mt/Jt și Șef Centru Mt/Jt. Încă de la intrarea Grupului CEZ pe piața românească, dl Tudose face parte din echipa CEZ, iar numirea acestuia în funcția de Director General al TMK Hidroenergy Power vine ca un pas natural al ultimilor 7 ani din activitatea sa, susțin reprezentanții CEZ. în calitate de Supervizor Operare și Mentenanță, acesta a contribuit activ la scrierea istoriei dedicate construcției și operării celui mai mare parc eolian de pe uscat din Europa, Parcul Eolian CEZ din Fântânele, Cogealac și Gradina.

Grupul CEZ în România a cumpărat,  în decembrie 2010, 100% din acțiunile companiei TMK Hydroenergy Power SRL și a investit în reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Reșița în scopul creșterii eficienței, capacitatea de producție ridicându-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *