CEZ Vânzare a început să instaleze sisteme fotovoltaice în cadrul programului național „Casa Verde Fotovoltaice”

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori, Regenerabile
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ Vânzare a început să instaleze sisteme fotovoltaice în cadrul programului național „Casa Verde Fotovoltaice”

CEZ Vanzare anunță că a început să instaleze sisteme fotovoltaice în cadrul programului național „Casa Verde Fotovoltaice”, oferind clienților casnici posibilitatea de a deveni prosumatori.

Campania desfășurată sub deviza „Sisteme Fotovoltaice la cheie și fără griji pentru #acasã”, prin care compania a oferit consultanță completa in accesarea fondurilor nerambursabile, a demarat îmcă din luna februarie a anului 2019.

După un an și jumatate de provocări, începe oficial implementarea proiectului, prin instalarea primului sistem fotovoltaic din cadrul campaniei, precizează CEZ Vânzare. Cu o putere instalata de 3kW, sistemul este parte din totalul de 679kW pe care compania îi va instala clienților care au obținut finanțare în cadrul primului apel din program. 

Astfel, CEZ Vanzare continua seria de promisiuni fata de mediu prin ajutorul acordat clientilor sai sa devina autonomi in managementul consumului de electricitate, cat si prin colaborarea cu autoritatile statului pentru pregatirea ghidului de finantare pentru lansarea unui nou apel.

Termenul estimat de AFM pentru lasarea apelului doi este luna octombrie 2020. Asadar, clientii CEZ Vanzare care nu au obtinut finantare in primul apel sunt incurajati sa aplice in cadrul celui de-al doilea apel si vor beneficia in continuare de suport, in cazul in care vor mai fi interesati.

De altfel, CEZ Vanzare ofera clientilor casnici posibilitatea de a deveni prosumatori si in afara programului AFM, prin oferirea tehnologiei (sistem fotovoltaic complet) si consultanta in procesul de racordare.

Mai multe infomatii sunt disponibile pe pagina dedicata produsului: www.cezinfo.ro/fotovoltaice/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *