Clienții E-Distribuție pot urmări online procesul de racordare la rețeaua de energie electrică. Noi funcționalități pe website-ul www.e-distributie.com

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Energie Electrica si termica Clienții E-Distribuție pot urmări online procesul de racordare la rețeaua de energie electrică. Noi funcționalități pe website-ul www.e-distributie.com

Companiile E-Distribuție anunță că au implementat pe website-ul www.e-distributie.com funcționalități noi, care dau posibilitatea clienților să urmărească online, în timp real, procesul de racordare la rețeaua de energie electrică.

”Racordarea la rețea este unul dintre cele mai complexe procese ce țin de distribuția energiei electrice, cu prevederi legale și reglementări stricte. Acest lucru este resimțit atât de către clienți, cât și de către distribuitori. Pentru a ușura accesul la informație și a facilita interacțiunea cu clienții noștri, am dezvoltat serviciul online dedicat racordării la rețea, cu ajutorul căruia utilizatorii website-ului pot depune online documente necesare, pot vedea, într-un mod dinamic, încă de la deschiderea unei cereri toate etapele pe care le mai au de parcurs și cât durează acestea, potrivit reglementărilor în vigoare, precum și cine va efectua diversele activități necesare. Este un mod eficient și mai rapid de a gestiona un proces dificil”, a declarat Gino Celentano, director general al companiilor E-Distribuție.

Îmbunătățirile aduse serviciilor disponible pe web-site permit utilizatorilor care accesează www.e-distributie.com să inițieze și să gestioneze online cererea de racordare. La rândul ei, cea mai complexă funcționalitate permite urmărirea procesului de racordare pe platforma digitală, din momentul în care clientul depune cererea de racordare, în zona Contul meu, până la încheierea contractelor de  furnizare/distribuție și punerea sub tensiune a instalației de racordare, se precizează într-un comunicat transmis InvesTenergy.

Cu o abordare centrată pe nevoile clienților, companiile E-Distribuție deschid astfel încă un canal prin intermediul căruia aceștia pot încărca documentele aferente cererii de racordare și pot afla informații privind evoluția cererii lor, un serviciu online transparent, disponibil 24 din 24 de ore. Principalele beneficii sunt o experiență digitală mai plăcută pentru clienți, datorită interfeței mai prietenoase, creșterea vitezei cu care clienții primesc răspuns de-a lungul complicatului proces de racordare, scurtarea timpilor de procesare și disponibilitatea permanentă a platformei.

În același timp, interfața din zona Contul meu permite o accesare mai ușoară a tuturor serviciilor online cu care utilizatorii erau deja obișnuiți, precum cele legate de Avizul de amplasament, Informații POD (despre locul de consum), Informații despre consum, Istoric citiri, Sesizări sau Servicii online legate de Contract.

Reprezentanții E-Distribuție spun că aceasta este prima etapă din regândirea arhitecturii și funcționalităților din zona privată a website-ului www.e-distributie.com. Aceasta va fi urmată de lansarea de servicii și funcționalități noi, astfel încât clienții să fie informați în timp util și în cel mai facil mod despre aspectele legate de distribuția energiei electrice la locul lor de consum.

Încurajăm clienții din zonele de responsabilitate a E-Distribuție Muntenia (județele București, Ilfov și Giurgiu), E-Distribuție Banat (județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara), E-Distribuție Dobrogea (județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Călărași) să folosească noul site și să ne transmită opiniile lor despre elementele pe care le consideră utile și cele care pot fi îmbunătățite, la adresa digitalromania@enel.com, se specifică în comunicat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Clienții E-Distribuție pot urmări online procesul de racordare la rețeaua de energie electrică. Noi funcționalități pe website-ul www.e-distributie.com”

  1. Buna ziua cu părere de rau spun ca sunteți o firma care nu se interesează se clienți , prin urmare sa va relatez cum stau lucrurile in sector 5 București reprezint un grup de 6 persoane care așteptăm de mai bine de 8 luni sa ne monteze contorul , Rușine , dezinteres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.