Comitet Consultativ pentru Antreprenoriat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Comitet Consultativ pentru Antreprenoriat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Florin Jianu a decis, prin Ordin de ministru, înființarea Comitetului Consultativ pentru Antreprenoriat. Acesta are ca scop consolidarea parteneriatului cu mediul privat și aprobarea programelor și măsurilor de stimulare a mediului de afaceri din România.

florin-jianu-950x633

„Consider acest demers un pas important în intensificarea dialogului cu mediul de afaceri, partenerul alături de care construim agenda viitoarelor politici publice de susținere a antreprenoriatului. Scopul comitetului este acela de a întări parteneriatul public-privat, de a crește gradul de transparență a deciziilor administrației publice și de a asigura o consultare și participare activă a tuturor partenerilor”, a declarat ministrul Florin Jianu.

Comitetul Consultativ pentru Antreprenoriat va dezbate și elabora recomandări privind definirea și implementarea politicilor de dezvoltare și creștere a competitivității mediului de afaceri din România, va propune măsuri de îmbunătățire a cadrului legislativ și administrativ, cu impact asupra mediului de afaceri și va decide constituirea unor comisii de specialitate, care vor avea ca obiect de activitate analizarea unor probleme specifice, de interes pentru mediul de afaceri din România.

Organismul cu rol consultativ este alcătuit din 67 de organizații reprezentând parteneri sociali, organizații neguvernamentale ale mediului de afaceri, ale camerelor de comerț și industrie, organe de specialitate ale administrației publice centrale, precum și ai autorităților publice locale.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *