Consiliu de Supraveghere provizoriu la Hidroelectrica

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Consiliu de Supraveghere provizoriu la Hidroelectrica

La câteva zile după ieșirea din  insolvență, Hidroelectrica are un Consiliu de Suparveghere provizoriu. Adunarea Generală a Acţionarilor a numit, vineri, un Consiliu de Supraveghere provizoriu (pe o perioadă de 4 luni – n.red.), în care majoritatea membrilor sunt independenţi, a anunțat, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, într-o conferinţă de presă.

“În această dimineaţă, la ora 10,00, a avut loc Adunarea Generală a Acţionarilor, iar Hidroelectrica are astăzi un Consiliu de Supraveghere pe o perioadă limitată, până la recrutarea unui consiliu în baza OUG 109 (privind guvernanţa corporativă în cadrul companiilor de stat – n.r.). Majoritatea membrilor din Consiliul de Supraveghere sunt independenţi”, a spus ministrul Grigorescu, citat de Agerpres.

Cei şapte membri ai Consiliului de Supraveghere sunt: Ionuţ Purica ( expert pentru energie și mediu în Academia Română), Mihai Aniţei (CEO Azomureş), Robert Pană (vicepreşedinte BVB), Crăiţa Bucheru, Elena Voicu şi Mihaela Preda din partea Ministerului Energiei, precum şi Oana Truţă, reprezentant al Fondului Proprietatea.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *