Corneliu Bodea, CRE: Avem nevoie de o schimbare de mentalitate, nu doar de discuţii despre tehnologii sau surse de finanţare

Publicat pe Categorii Flux energetic, Opinii / Analize
Prima Pagina Actual Flux energetic Corneliu Bodea, CRE: Avem nevoie de o schimbare de mentalitate, nu doar de discuţii despre tehnologii sau surse de finanţare

În România este nevoie de o schimbare de mentalitate, nu doar de discuţii despre tehnologii sau surse de finanţare în energie, a declarat Corneliu Bodea, preşedintele Centrului Român al Energiei, în deschiderea conferinţei Romanian Energy Day.

“Sunt încrezător că România va continua să joace un rol important în atingerea obiectivelor pentru 2030, însă drumul nu va fi uşor, mai ales când ne apropiem de deadline-uri. Ce avem nevoie: o schimbare de mentalitate, de aceea consider că ar trebui să vorbim, în special politicienii, mai puţin despre tehnologii, oportunităţi de finanţare şi mai mult despre această schimbare de mentalitate. Cu toţii trebuie să înţelegem rolul energiei în viaţa noastră, valoarea energiei, de aceea trebuie să ne asumăm valori mai mari pentru acest produs important”, a afirmat Corneliu Bodea.

Centrul Român al Energiei a organziat astăzi o nouă ediţie a conferinţei Romanian Energy Day cu tema „Drept la țintă. Climă stabilă pentru vremuri incerte”, un eveniment emblematic care de 10 ani reprezintă sectoarele energetice românești și regionale la Bruxelles.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *