CRE organizează Romanian Energy Day 2023: 27 iunie, la Bruxelles

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CRE organizează Romanian Energy Day 2023: 27 iunie, la Bruxelles

Asociația Centrul Român al Energiei continuă tradiția organizării evenimentului Romanian Energy Day. Ajunsa la cea de-a 12a ediție, conferinta se va desfășura în data de 27 iunie 2023, la Bruxelles, în excelenta locație a hotelului Steigenberger Wiltcher’s și va fi transmis live pe canalele oficiale Facebook și YouTube.

În anul 2023, RED va continua să evidențieze rolul important pe care România îl poartă în contextul tranziției energetice europene stabilită prin programele Green Deal și Fit for 55, a planului REPowerEU și a noului model al pieței de energie electrică.

RED 2023 reunește părțile cheie implicate in domeniul energetic pentru a evidenția cele mai bune scenarii disponibile pentru provocările actuale și strategiile și parcursul de urmat.

Detaliile evenimentului pot fi consultate AICI

Romanian Energy Day reprezintă deja o conferință consacrată în calendarul oficialilor europeni și români. În cei 11 ani de organizare continuă, RED a conectat permanent energetica românească cu liderii politici și părțile interesate de la Bruxelles, beneficiind de participarea vice-președintelui Comisiei Europene, dl. Maroš Šefčovič, a comisarilor pentru energie, dl. Günther Oettinger, dl. Miguel Arias Cañete, dna. Kadri Simson, a directorului general pentru energie, dl. Dominique Ristori, a membrilor români ai Parlamentului European precum și a înalților oficiali români din Ministerul Energiei și Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Nu în ultimul rând, RED s-a impus ca un forum relevant de dezbatere cu participarea directorilor generali ai celor mai relevante companii energetice din România și regiunea Centrală și Sud-Est Europeană, precum și a asociațiilor și organizațiilor competente (ex. ENTSO-G, ENTSO-E, ACER, Eurelectric, E.DSO, etc.).


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *