Dacia Spring, mașina 100% electrică produsă la Mioveni

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Dacia Spring, mașina 100% electrică produsă la Mioveni

O nouă rEVoluție la Dacia, care prezintă modelul Dacia Spring, mașina 100% electrică. Producătorul de la Mioveni a publicat imagini cu primul model de segment mini al gamei Dacia, cu 4 locuri încăpătoare, care va fi disponibil în 2021.

Am preluat din comunicatul Dacia:

Beneficiind de o motorizare 100% electrică și de o baterie adaptată pentru o utilizare cotidiană, Dacia Spring răspunde nevoilor pragmatice de mobilitate urbană și interurbană. Robust, vehiculul oferă atât clienților particulari, cât și proprietarilor de flote, toate avantajele mașinilor electrice: ușurința în manevrare, funcționarea silențioasă, absența vibrațiilor, emisiile zero. În plus, alimentarea este simplă, iar nevoile de întreținere ale vehiculului sunt reduse. Dacia Spring reprezintă astfel o soluție ideală pentru noile servicii de mobilitate, precum flotele de vehicule în car-sharing.

Dacia Spring electric se înscrie în viziunea Grupului Renault de a oferi o mobilitate durabilă, accesibilă tuturor, respectând valorile și filozofia mărcii Dacia. Acest showcar prefigurează un model de segment mini cu 5 uși și 4 locuri, beneficiind de o motorizare 100% electrică. Spațios, vehiculul afișează atributele recunoscute ale mărcii: simplitate, robustețe și accesibilitate. Ușoară și compactă, versiunea de serie vizează o autonomie de circa 200 km conform normelor WLTP, fapt care garantează o utilizare polivalentă, atât în mediul urban, cât și pe trasee interurbane.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Dacia Spring, mașina 100% electrică produsă la Mioveni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.