Daniela Lulache, numită în conducerea Agenţiei pentru Energie Nucleară a OECD

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Daniela Lulache, numită în conducerea Agenţiei pentru Energie Nucleară a OECD

Daniela Lulache, fost director general al companiei Nuclearelectrica, a fost numită Head of policy and coordination la Agenţia pentru Energie Nucleară (NEA) a Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD). Lulache a declarat pentru News.ro că  a preluat acest post în urma unui proces de recrutare.

Economist de profesie, Daniela Lulache a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în anul 1993. A continuat să se perfecţioneze în domeniul economiei obţinând diplome în domeniul finanţării şi restructurării corporatiste, produse financiare structurate, brokeraj şi management strategic, managementul schimbării şi principiile comunicării. Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, Daniela Lulache a ocupat funcţii de conducere în management strategic atât în sectorul privat, cât şi public, ce au impus un nivel ridicat de expertiză în management financiar.

Înainte de a fi numită Director General la Nuclearelectrica, în anul 2013, Lulache a fost consilier al viceguvernatorului Băncii Naţionale a României, poziție care a implicat responsabilităţi în ceea ce priveşte structurarea planului de contingență în cazul neîndeplinirii obligaţiilor băncilor comerciale iar, anterior acestei funcţii, a fost Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Fondului Proprietatea. Din această poziție, a administrat întreaga activitate a Fondului Proprietatea incluzând startup, crearea structurii corporatiste şi a guvernanței corporatiste, a modelului strategiei de investiţii şi a implementării, respectiv administrarea portofoliului.

Totodată, Daniela Lulache deţine o experiență bogată şi îndelungată atât în sectorul bancar, cât şi al consultanței financiare, ocupând de-a lungul timpului funcţii importante de conducere.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Daniela Lulache, numită în conducerea Agenţiei pentru Energie Nucleară a OECD”

  1. Europa se vrea a fi un bloc mare Comunist cu capitala la Bruxel,intr-un cuvant o dictatura la scara europeana dar ce este mai dureros e ca popoarele vest europene nu isi dau seama cu ce se mananca acest lucru pentru ca ele nu au avut experienta popoarelor est europene care au trecut prin cenzura si prin multe altele.Va spune acest lucru o romanca care traieste in vest si mai e casatorita si cu un cetatean strain.Asa ca trebuie sa avem grija de Romania ca nu se stie ce curente politice dezvolta occidentul si ne trezim ca in 1940.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *