GDF SUEZ Energy România și-a schimbat denumirea socială în ENGIE România

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic GDF SUEZ Energy România și-a schimbat denumirea socială în ENGIE România

În continuarea procesului de rebranding, începând cu 28 martie 2016, se schimbă denumirea socială a companiei GDF SUEZ Energy România în ENGIE România. În septembrie 2015, GDF SUEZ Energy România anunţa schimbarea mărcii în România în ENGIE, ca o etapă firească a procesului de rebranding internaţional din GDF SUEZ în ENGIE.

engie-gdf-suez

Grupul de companii ENGIE România, prin care se desfăşoară activitatea de furnizare de gaze naturale, electricitate şi servicii pentru clienţi casnici şi industriali şi care deţine participaţii şi în alte filiale, deserveşte în prezent un portofoliu de 1,6 milioane de clienţi, operează o reţea de 18.500 km, deţine o capacitate de producţie de electricitate din surse regenerabile de 100 MW şi are aproximativ 3.650 de angajaţi.

Tot din aceeaşi dată, Distrigaz Confort, filiala de servicii energetice, va fi redenumită ENGIE Servicii şi va adopta si ea marca ENGIE, potrivit unui comunicat al comapniei. ENGIE Servicii este activă din 2009 pe piața din România, are un portofoliu de 650.000 de clienţi pentru servicii energetice integrate de siguranţă şi confort (întreţinerea instalaţiilor de gaze naturale şi a centralelor termice) şi de eficienţă energetică.

Denumirea socială a filialei de distribuţie de gaze naturale, Distrigaz Sud Reţele, va rămâne neschimbată la fel ca şi cele ale filialelor de producţie de electricitate, Brăila Winds şi Alizeu Eolian.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.