DEER organizează, în premieră, un Forum de Securitate Cibernetică în Energie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic DEER organizează, în premieră, un Forum de Securitate Cibernetică în Energie

Distribuție Energie Electrică Romania organizează, în premieră, un Forum de Securitate Cibernetică în Energie

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER) organizează, în perioada 24-25 noiembrie 2023, prima ediție a Forumului de Securitate Cibernetică în Energie.

Evenimentul își propune să reunească toți actorii importanți din Energie și Tehnologia Informației și este realizat din dorința de a sprijini astfel dezvoltarea industriei printr-un forum care să abordeze tema securității cibernetice în energie, una dintre cele mai mari provocări ale prezentului.

În cadrul evenimentului sunt pregătite o serie de sesiuni informative care abordează teme actuale din acest domeniu, sesiuni de prezentări, prin care se oferă companiilor oportunitatea de a-și expune cele mai noi tehnologii, instrumente și soluții. De asemenea,

Forumul de Securitate Cibernetică în Energie asigură un mediu prielnic dezbaterilor interactive pe teme de interes pentru toți participanții.

Mihaela Rodica Suciu, director general DEER: “În contextul digitalizării serviciilor și infrastructurii energetice, context care inevitabil conduce la o creștere a amenințărilor infrastructurii cibernetice, este imperios necesar ca operatorii din piață să găsească cele mai bune soluții la provocările și amenințările actuale. Evenimentul vine să pună la aceeași masă nevoile și soluțiile pentru asigurarea securității cibernetice în sectorul energetic.”

Detalii actualizate despre eveniment puteti obține accesând https://cyberenergy.ro/


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *