Directorat la CE Oltenia pentru următorii 4 ani.  Dan Iulius Plaveti este Președinte

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic Directorat la CE Oltenia pentru următorii 4 ani.  Dan Iulius Plaveti este Președinte

Plaveti Iulius Dan, Bălășoiu Ion și Trufelea Constantin Cosmin au fost numiți membri ai Directoratului CE Oltenia, pentru următorii 4 ani. Plaveti Iulius Dan este Președinte al Directoratului.

În sedința din data de 11.04.2024, Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a adoptat Hotărîrea privind numirea in calitatea de membri ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia, începând cu data de 12.04.2024, pentru o perioada de 4 ani a domnilor Plaveti Iulius Dan, Bălășoiu Ion și Trufelea Constantin Cosmin, ca urmare a finalizarii  procedurii de selectie in conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare si a recomandarii Comitetului de Nominalizare si Remunerare din cadrul Consiliului de Supraveghere, anunță CE Oltenia, printr-un comunicat.

Începând cu data de 12.04.2024, Consiliul de Supraveghere  al CE Oltenia  a numit în funcția de Președinte al Directoratului  pe domnul Plaveti Iulius Dan.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *