Distribuție Oltenia dă startul noi ediții a Clubului de Practică pentru cei 300 Ucenici Electricieni

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Distribuție Oltenia dă startul noi ediții a Clubului de Practică pentru cei 300 Ucenici Electricieni

Proiectul Ucenic Electrician, marca Distribuție Oltenia, reia în 2023 o activitate pentru elevii care au nevoie să-și dezvolte abilitățile tehnice, dar și să evolueze pe plan personal: Clubul de Practică, ediția a III-a.

„Învățăm durabil pentru un viitor la puterea verde” alături de Fundația Progress și le oferim celor aproape 300 de Ucenici din cele 7 licee partenere provocări lunare din domeniu, premii atractive și multe surprise, anunță Distribuție Oltenia.

Clubul de Practică a devenit deja o tradiție în programul Ucenic Electrician, iar anul acesta atenția se îndreaptă, din nou, spre sustenabilitate pentru un viitor durabil și “verde”. Prin colaborarea cu Fundația Progress, susținută de partenerii noștri: ADREM, EnergoBit, Comranado, Elco Târgu Jiu și ALM Power Group, Distribuție Oltenia oferă Ucenicilor o experiență care îi pregătește pentru provocările din domeniu.

Ediția a III-a a Clubului de Practică: „Învățăm durabil pentru un viitor la puterea verde”

Alături de specialiștii de la Fundația Progress, în luna februarie se dă startul activităților din Clubul de Practică, ediția a III-a, oferindu-se Ucenicilor Electricieni o experiență completă și motivantă care să îi pregătească pentru o carieră solidă în energie. Ideea care stă la baza acestui proiect este aceea că meseria de electrician evoluează odată cu noile tehnologii, iar tinerii au nevoie de cât mai multe oportunități de a se adapta schimbărilor și de a-și depăși limitele.

Activități:

  • Organizarea de concursuri lunare cu premii, pe baza unor tematici adecvate profilului de studiu, pentru fiecare nivel educațional, precum: circuite electrice, elemente de circuit, motoare electrice, tensiune și intensitate electrică;
  • Organizarea de webinarii tehnice în care vom prezenta provocarea lunară, noțiuni teoretice sumare și modul de lucru practic;
  • Acordarea unor premii dedicate, constând în instrumente utile în activitatea practică;
  • Încurajarea lucrului în echipe și consolidarea abilităților de prezentare a proiectelor realizate;
  • Diversificarea materialelor educaționale oferite în program.

“Suntem bucuroși să continuăm și anul acesta colaborarea cu Fundația Progress. Împreună le oferim Ucenicilor noștri experiențe noi și depășim provocări în fiecare zi. Kit-urile pe care le punem la dispoziție în Clubul de Practică sunt o surpriză plăcută, atât pentru elevi, dar și pentru profesori. Mai mult decât atât, în edițiile trecute am avut bucuria să vedem că și colegii noștri, specialiști cu acte în regulă, și-ar dori să le folosească. Considerăm că entuziasmul este cheia succesului în orice meserie, iar la acest capitol, ne considerăm norocoși. Pregătim alături de partenerii noștri cooptați în program: ADREM, EnergoBit, Comranado, Elco Târgu Jiu și ALM Power Group specialiști de nădejde în domeniul energiei, iar colegii de la Fundația Progress ne susțin în tot acest demers”, afirmă Eugen Butoarcă, Director Executiv Distribuție Oltenia.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *