DNA a reținut un om de afaceri care a încercat să mituiască un director Romgaz. Vezi reacția șefilor companiei

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic DNA a reținut un om de afaceri care a încercat să mituiască un director Romgaz. Vezi reacția șefilor companiei

Procurorii DNA au reținut o persoană fizică – om de afaceri – ce a oferit 50.000 de euro mită unui director de la Romgaz pentru a aproba achitarea contravalorii unui teren.

Conform unui comunicat al DNA, banii constituiau un avans dintr-o promisă șpagă de 200.000 de euro pentru achiziționarea unui teren de 17.174 de mp, situat la ieșirea din comuna Corunca (județul Mureș), potrivit turnulsfatului.ro

Persoana fizică ce a oferit mita a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cu privire la informaţiile apărute în presă pe acest subiect, conducerea executivă a Romgaz transmite public că manifestă toleranţă zero faţă de orice faptă de corupţie şi că sprijină organele abilitate să efectueaze cercetările în acest caz.

S.N.G.N. Romgaz  mizează pe transparenţă şi corectitudine şi întreprinde toate acţiunile necesare pentru evitarea oricăror situaţii care pot crea vulnerabilităţi cu impact asupra activităţii curente şi a imaginii companiei, precizează reprezentanții companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *