Doamna Carmen Neagu, unul dintre cei mai buni specialiști din sectorul energetic, a încetat din viață

Publicat pe Categorii Flux energetic, Opinii / Analize
Prima Pagina Actual Flux energetic Doamna Carmen Neagu, unul dintre cei mai buni specialiști din sectorul energetic, a încetat din viață

Doamna Carmen Neagu, unul dintre cei mai buni specialiști din sectorul energetic, a încetat din viață. Drum în pace și liniște, Doamnă a energeticii românești. InvesTenergy transmite condoleanțe familiei.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Energetician de formație, de la inginer stagiar la termocentrala Doicești, apoi în diferite funcții la ISPE, RENEL/CONEL/Termoelectrica/ELCEN, până la director executiv pentru România și Moldova al GE Energy, președinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica și director general al GSP Power, doamna Carmen Neagu și-a dedicat întreaga viață acestui domeniu.

GSP a transmis un comunicat IN MEMORIAM Dnei Carmen Neagu:

”Gabriel Comănescu și echipa GSP au primit cu deosebit regret și îndurerare vestea trecerii la cele veșnice a doamnei Carmen Neagu. O personalitate deosebită, un om unic și bun, o profesionistă apreciată de toți cei care au cunoscut-o, va fi întotdeauna păstrată în amintirea noastră. Carmen și-a dedicat maturitatea profesională în a-i învăța pe ații tot ceea ce înseamnă să fii cu adevărat un expert în energie, cu deschidere, cu metodă, cu răbdare și bunătate.

Carmen Neagu a contribuit la dezvoltarea strategică a sistemului energetic din România în cadrul Companiei Naționale de Electricitate, Termoelectrica și ELCEN și a deținut o serie de poziții de top management în domeniile legate de strategie și afaceri internaționale în sectorul energetic din România.

Am avut onoarea să o avem pe Carmen în echipa GSP, în calitate de CEO al GSP Power. Îi vom rămâne veșnic îndatorați pentru tot ceea ce a însemnat”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.