Dumitru Chiriță, fost șef al ANRE, a fost ales Președintele Consiliului de Administrație al Electrica. Va fi secondat de doi vicepreședinți

Publicat pe Categorii Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Dumitru Chiriță, fost șef al ANRE, a fost ales Președintele Consiliului de Administrație al Electrica. Va fi secondat de doi vicepreședinți

Dumitru Chiriță, fost Președinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, a fost ales Președinte al Consiliului de Administrație al Electrica.

În data de 12 februarie 2024, Consiliul de Administrație al Electrica l-a ales pe Dumitru Chiriță în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație pentru perioada începând cu data de 12 februarie 2024 și până la data de 31 decembrie 2024, potrivit unei informări transmise de companie Bursei de Valori București.

De asemenea, Consiliul de Administrație a decis, in conformitate cu art. 18, alin. 14 din Actul Constitutiv al Societatii, înființarea a două poziții de vicepreședinte. Astfel, Consiliul de Administrație i-a ales pe Dragos Valentin Neacșu si pe Adrian Florin Lotrean în calitate de Vicepreședinti ai CA începând cu data de 12 februarie 2024 și până la data de 31 decembrie 2024.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *