Electrica reorganizează societățile de distribuție

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Electrica reorganizează societățile de distribuție

Consiliul de Administraţie al Electrica a aprobat, în cadrul sedinţei din data de 10 august 2017, planul de reorganizare din aria de activitate a distribuţiei , ce vizează: “Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord SA” – SDMN, “Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord SA” – SDTN, “Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud SA” – SDTS.

Potrivit planului, Electrica va implementa un nou model ţintă de organizare a segmentului de distribuţie, bazat pe procese reproiectate cu accent pe eficientizarea şi calitatea serviciilor oferite clienţilor, se precizează într-un raport transmis de către reprezentanții companiei Bursei de Valori București. Totodată, se vor internaliza anumite activităţi din Electrica Serv, având ca obiectiv principal realizarea planului de investiţii foarte ambiţios de anul viitor (CAPEX de 863 milioane RON). Va fi introdus un nou concept de remunerare bazat pe performanţă și un concept pentru programul de reducere şi control al costurilor, precizează oficialii Electrica.

Programul de mai sus intră în implementare şi va fi condiţionat de primirea avizelor şi aprobărilor necesare din partea autorităţilor de reglementare, se mai precizează în documentul menționat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “Electrica reorganizează societățile de distribuție”

  1. Nu a trecut nici un an si se schimbadin nou initialele subunitatilor ELECTRICA . Cat de incompetenti pot sa mai fie managerii de ras care cred ca asta se numeste restructurare !!!? Acum au eliminat cei doi de E din initiale.Au anuntat ca profitul a scazut in S1 2017 cu 97 % ca sa nu spuna ca nu au avut de fapt profit.Se internalizeaza ceea ce in 2001 s-a externalizat ” pentru cresterea competivitatii ” . Intrebarea este daca nu ar trebui pus in fruntea societatii un absolvent de filologie , poate ar merge mai bine lucrurile , nu dl. STANCU ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *