Enel deschide un nou magazin în Chiajna, Ilfov, o zonă în dezvoltare imobiliară accentuată, dens populată

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel deschide un nou magazin în Chiajna, Ilfov, o zonă în dezvoltare imobiliară accentuată, dens populată

Enel Energie Muntenia deschide un nou magazin în județul Ilfov, în localitatea Chiajna, pentru a fi mai aproape de clienții săi, într-o zonă în dezvoltare imobiliară accentuată, dens populată.

„Noul magazin pe care îl deschidem îndeplinește aceleași standarde ridicate ale Enel, pentru un ambient primitor și o experiență profesionistă pentru clienți. Acesta se alătură lanțului nostru extins de magazine, dezvoltat în ultimii ani pentru a fi mai aproape de clienții noștri și pentru a oferi cele mai bune servicii de pe piață, în calitate de lideri dovediți”, a spus Michele Abbate, Directorul General al Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Magazinul va oferi o gamă largă de servicii, într-un spațiu prietenos, atât clienților rezidențiali, cât și celor de afaceri, după cum urmează: oferirea de informații despre serviciul de furnizare a energiei electrice, atât pentru piața liberă, cât și pentru cea reglementată, conform reglementărilor în vigoare (detalii legate de semnarea contractelor, derularea contractelor, consumul de energie, schimbarea furnizorului), primirea documentațiilor referitoare la diverse servicii de distribuție a electricității, precum racordarea la rețea, dar și ofertarea produselor și serviciilor comerciale ale Enel (precum oferte de electricitate și gaz natural, echipamente precum aparate de aer condiționat, centrale termice, boilere electrice, servicii de asistență electricitate și gaze naturale).

Magazinul inaugurat în această săptămână crește numărul total de magazine Enel la nivel național la 78 (pentru ambele companii de furnizare ale Enel – Enel Energie Muntenia, cât și Enel Energie). Până în prezent, Enel a investit peste 5 milioane de euro în extinderea și modernizarea rețelei sale de magazine, construind una dintre cele mai mari rețele naționale de magazine a unui furnizor local de energie.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *