Eurelectric organizează EVision 2024: Sectorul energetic accelerează mobilitatea electrică în Europa

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic Eurelectric organizează EVision 2024: Sectorul energetic accelerează mobilitatea electrică în Europa

Eurelectric, în parteneriat cu Ernst & Young, elaborează un nou raport despre cum să accelereze adoptarea vehiculelor electrice prin interoperabilitatea datelor.

Noul studiu va fi lansat la EVision 2024: Sectorul energetic accelerează mobilitatea electrică în Europa, care se va desfășura în perioada 6-7 martie 2024, la Autoworld din Bruxelles. Acesta este cel mai mare eveniment de mobilitate electronică de la Bruxelles, care conectează aproximativ 400 de lideri din industriile transporturilor și energiei împreună cu factorii de decizie și cercetători din Europa.

Teme de dezbateri:

– Care sunt cele mai recente tendințe, inițiative guvernamentale și dinamica pieței care influențează creșterea vehiculelor electrice și a infrastructurilor de încărcare?

– Cum se modernizează rețeaua electrică pentru a asigura absorbția vehiculelor electrice?

– Cum să îmbunătățim experiența utilizatorului EV prin gestionarea mai bună a datelor noastre?

– Cum să navigați în cursa dintre UE, SUA și China pentru dominația în producția de vehicule electrice?

Odată cu creșterea emisiilor, eliberarea drumului pentru adoptarea vehiculelor electrice nu a fost niciodată mai urgentă!, atrage atenția Eurelectric, Uniunea industriei energiei electrice europene, care reprezintă peste 3500 de companii de energie.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *