FEL România celebrează 12 ani la cea de-a doua ediție a FEL Awards Gala, pe 11 decembrie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic FEL România celebrează 12 ani la cea de-a doua ediție a FEL Awards Gala, pe 11 decembrie

Future Energy Leaders (FEL) România, parte a Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), sărbătorește 12 ani de activitate în sectorul energetic din România. Cu acest prilej, organizează cea de-a doua ediție a FEL Awards Gala, un eveniment dedicat recunoașterii și celebrării contribuției remarcabile a tinerilor profesioniști din domeniul energetic.

Gala va avea loc la Le Château – Castelul din Inima Bucureștiului, în data de 11 decembrie 2023 și aduce în prim-plan realizările de impact ale generației tinere în diverse domenii cheie ale industriei energetice. Personalități marcante, reprezentanți ai autorităților și lideri de vârf din marile companii ale sectorului vor participa pentru a sărbători inovația și excelența într-un domeniu esențial pentru dezvoltarea durabilă a țării.

În cadrul FEL Awards Gala 2023 se vor oferi premii la 10 categorii distincte, reflectând diversitatea și profunzimea contribuțiilor aduse de tinerii profesioniști în industria energetică. Categoriile de premii includ Leadership, Tânărul profesionist al anului, Inovație, Digitalizare, Eficiență energetică, Finanțare sustenabilă, Antreprenoriat în energie, CSR, Customer experience program și Programe de dezvoltare.

Pentru a nominaliza tineri remarcabili și a participa la acest moment deosebit, vă invităm să accesați link-ul de înscriere disponibil pe site-ul oficial al evenimentului până la data de 28 noiembrie 2023: https://felromania.ro/fel-gala-2023/inscriere/.

Juriul, format din persoane cheie care au contribuit la succesul FEL România în cei 12 ani de activitate, va evalua fiecare candidatură în funcție de principii fundamentale precum Impact, Succes, Implicare și Inovație.

Seara va continua cu un moment deosebit, Alumnizare, în care membri ai FEL România vor primi statutul de Alumni, drept recunoaștere pentru contribuția adusă programului.

Ella Ratcu, co-fondator FEL Romania și Consilier CNR-CME: „Tinerii FEL România sunt inteligenți, creativi și reprezintă un mare potențial pentru economia și energetica românească. Este important ca împreună, generații diferite, oameni din domenii și zone diferite, să lucrăm împreună la o Românie performantă, bazată pe meritocrație, de unde tinerii nu pleacă, ci spre care se întorc. Cu această speranță am inițiat în urmă cu 12 ani, în cadrul CNR-CME, programul Future Energy Leaders în România și sunt mândră de ce a ajuns astăzi și ce va deveni mâine”

În cadrul evenimentului, se va desfășura și Youth Energy Forum, un panel dedicat generației tinere din sectorul energetic, cu tema „Liderii în energie în anul 2050. Cum influențăm și cum ne pregătim?”, unde se vor dezbate modalități de dezvoltare a abilităților și competențelor, identificând totodată oportunitățile și provocările în fața viitorului industriei energetice.

Adrian Vintilă, Președinte FEL România: „Cu bucurie și recunoștință sărbătorim 12 ani de existență a Future Energy Leaders (FEL) în România. Acest program reprezintă o făclie luminoasă pentru viitorul energetic al țării noastre. FEL Awards Gala este un moment de apreciere a excelenței tinerilor, oameni dedicați și inovatori care vor contribui la transformarea industriei noastre. Invităm tinerii profesioniști și companiile să se alăture acestei inițiative, să ne împărtășească viziunea lor pentru un viitor energetic sustenabil și să continuăm împreună această călătorie a inovației și performanței”

Aplicațiile generației tinere sunt așteptate până la data de 28 Noiembrie, aici: https://felromania.ro/fel-gala-2023/inscriere/

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați pagina evenimentului de pe website-ul FEL România, care este actualizată în permanență, aici: https://felromania.ro/fel-gala-2023/


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *