Felicitări și mulțumiri, Dumitru Chisăliță! Pentru cărțile lansate și cursul despre energie dedicat ziariștilor

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Felicitări și mulțumiri, Dumitru Chisăliță! Pentru cărțile lansate și cursul despre energie dedicat ziariștilor

Ceai, cărți, muzică în surdină și bucuria de a ne reîntâlni – așa a fost astăzi, la Ceainăria Green Tea, la lansarea celor mai noi volume semnate de Dumitru Chisăliță, Președintele Asociației Energia Inteligentă:

  • „Proiectarea sistemelor de distribuție inteligente și hydrogen ready”, este a noua carte din colecția „Ghidul candidatului la examenele de autorizare în domeniul energiei”.
  • „Piața energiei” este a treia carte din colecția „Adevărul despre energie”.

Felicitări și mulțumiri, Dumitru Chisăliță! Pentru cărțile lansate și cursul despre energie dedicat ziariștilor

Totodată, în cadrul evenimentului s-au acordat diplome de absolvire ziariștilor care au participat la cursul „Situația din Europa și necesitatea urgentă de creștere a eficienței energetice, a resurselor regenerabile și a energiei curate pentru asigurarea necesarului energetic din comunități”.

„A fost un curs intensiv pentru ziariști, în cadrul proiectului „Intelligent Energy Academy”, care s-a derulat în perioada 9-18 mai. Am participat la acest curs, care, așa cum mă așteptam, s-a dovedit a fi pe cât de util, pe atât de necesar. Sunt multe noutăți în domeniul energiei, numeroase provocări și schimbări în plan legislativ, pe care noi, ziariștii de specialitate, trebuie să le cunoaștem, să le înțelegem.

Mulțumesc Dumitru Chisăliță pentru curs și pentru răspunsurile/explicațiile pe care ni le-ai oferit la multele întrebări. Am răsfoit deja cartea „Piața energiei”, care este structurată pe 5 capitole, care au fost și modulele prezentate la cursul dedicat ziariștilor. Mulțumesc pentru ea, îmi va fi de mare ajutor. Apreciez demersul și mi-aș dori ca și mai mulți ziariști să participe la astfel de cursuri”.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *