„Foloseşte-ţi energia!” Enel invită elevii să se înscrie în programul PlayEnergy

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic „Foloseşte-ţi energia!” Enel invită elevii să se înscrie în programul PlayEnergy

Profesorii de gimnaziu şi liceu mai au la dispoziție trei săptămâni să se înscrie în programul educațional internațional al Grupului Enel. PlayEnergy are drept scop informarea și creșterea gradului de conștientizare cu privire la domeniul complex al energiei, în rândul generațiilor tinere.

play_energy_siglaTema din acest an este „Foloseşte-ţi energia!”. Compania Enel a pregătit pentru școlile câștigătoare sponsorizări și echipamente high-tech. Pentru a participa, profesorii trebuie să formeze și să coordoneze o echipă de maximum 5 elevi din aceeași etapă de studiu (gimnaziu sau liceu). Proiectele pot fi editate în format electronic sau orice alt format (machetă, aplicații practice, studiu).

Concurenții pot găsi kit-ul PlayEnergy 2016, împreună cu toate informațiile privind concursul, înscrierea proiectelor și procesul de jurizare, pe site-ul dedicat: http://playenergy.enel.com/

Pentru prima dată, în acest an, concursul este deschis și pentru Cluj Napoca, pe lângă Muntenia Sud, Dobrogea şi Banat.

Play Energy este programul educațional internațional dezvoltat de Enel în 10 țări în care grupul activează (Brazilia, Chile, Costa Rica, Guatemala, Italia, Panama, România, Rusia, Uruguay și Spania), dedicat școlilor gimnaziale și liceelor. Proiectul a fost lansat în 2003 cu scopul de a răspândi o cultură a consumului responsabil de energie în rândul tinerei generații. Prin vocația internațională și abordarea educațională jucăușă, PlayEnergy este un proiect unic în România, unde a fost introdus pentru prima dată în anul 2006.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.