Gábor Mozga este noul CEO al MOL România. Camelia Ene și-a finalizat mandatul, după 17 ani de activitate în echipa companiei

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Gábor Mozga este noul CEO al MOL România. Camelia Ene și-a finalizat mandatul, după 17 ani de activitate în echipa companiei

Gábor Mozga a fost numit în rolul de CEO al MOL România, începând cu 1 ianuarie 2024.

După 17 ani de activitate în echipa MOL, Camelia Ene și-a finalizat mandatul pe 31 decembrie și va continua să își construiască cariera în afara Grupului MOL, potrivit unui comunicat al companiei.

„Viitorul apropiat marchează un moment semnificativ în călătoria de dezvoltare a MOL România. Lucrăm la îmbunătățirea serviciilor noastre pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienților și mizăm pe integrarea inovațiilor tehnologice care ne ajută să oferim o experiență mai personalizată. Pentru a continua să ne diferențiem ca brand trebuie să fim adaptativi, inovatori și să ne menținem abordarea centrată asupra clientului. Mă bucur să coordonez această etapă de evoluție, alături de echipa dedicată a MOL România.

Contribuția Cameliei a fost esențială în dezvoltarea companiei. Îi sunt recunoscător pentru dedicarea de care a dat dovadă și îi urez mult succes în proiectele sale, ” a declarat Gábor Mozga, CEO MOL România.

Gábor Mozga este un profesionist cu o multă experiență în dezvoltarea și implementarea strategiei de vânzări și operațiuni. De când s-a alăturat Grupului MOL, în 2019, a fost responsabil pentru dezvoltarea și conducerea segmentului de Vânzări și Operațiuni Retail la nivel de Grup, în 9 țări, în calitate de lider al departamentului. În ultimul an, a gestionat integrarea celei mai mari achiziții de Retail a Grupului MOL de până în prezent – transformarea rețelei „Lotos” în „MOL Polonia”. Are o diplomă universitară în economie și a acumulat o experiență semnificativă în domenii precum comerț și finanțe. De asemenea, a lucrat mai bine de două decenii în consiliile de administrație ale unor mari companii FMCG.

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de 27 ani pe piața autohtonă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *