Guvernul a dat și tot el a luat. Perioada de alertă continuă, nu și facilitățile pentru consumatori. Rău-platnicii vor fi deconectați!

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Guvernul a dat și tot el a luat. Perioada de alertă continuă, nu și facilitățile pentru consumatori. Rău-platnicii vor fi deconectați!

Guvernul Cîțu a dat și tot el a luat. Astăzi, s-a decis prelungirea stării de alertă, nu și acordarea în continuare a facilităților pentru consumatori casnici și industriali la plata facturilor de energie și gaze.

Guvernul a aprobat, astăzi, 5 august, prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu alte 30 de zile, a anunţat premierul Florin Cîţu. Măsura a fost luată după o ședință de lucru cu CNSU, la sediul Guvernului. Tot astăzi Cabinetul Cîțu a aprobat Ordonanța de urgență, inițiată de Ministerul Energiei, care are drept scop abrogarea prevederilor art. 72, alin (1) din Ordonanței de Urgență nr. 70/2020, în vederea revenirii la prevederile legislative care permit – în condiții contractuale reglementate – deconectarea clienților finali rău-platnici. Guvernul pune astfel stop facilităților acordate pe timpul pandemiei Covid-19. Consumatorii de energie rău-platnici vor fi deconectați, dar nu mai devreme de 90 de zile.

Citiți mai multe pe https://www.investenergy.ro/guvernul-pune-stop-facilitatilor-acordate-pe-timpul-pandemiei-covid-19-consumatorii-de-energie-rau-platnici-vor-fi-deconectati-dar-nu-mai-devreme-de-90-de-zile/


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *