Hidroelectrica, furnizor de energie pentru RATB

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica, furnizor de energie pentru RATB

Hidroelectrica va furniza energie electrică RATB. Reprezentanţii companiei anunţă, printr-un comunicat, că au obţinut un contract, în valoare de aproape 39 milioane lei, pentru furnizarea de energie electrică către RATB.

hidroelctricaCompania a fost declarată din nou câştigătoare, în urma licitaţiei electronice organizată pe platforma SEAP, dupa obţinerea contractului cu METROREX, în valoare de peste 56 milioane lei, în data de 13 iunie 2016, având din nou, cea mai bună ofertă de preţ, se precizează în comunicat.

Contractul se încheie pentru o perioadă de 12 luni, între 1 iulie 2016 şi 30 iunie 2017, presupunând livrarea unei cantităţi de energie estimată la circa 97.530 MWh la medie şi joasă tensiune.

La licitaţie au mai participat alti 7 ofertanţi, pe langa Hidroelectrica, depunând oferte: Arelco Power SRL, CEZ Vânzare SA, Electrica Furnizare SA, Tinmar Energy SA, RWE Energie SRL, E.ON Energie România SA, Romelectro SA.Valoarea estimată iniţial a contractului a fost de 42.258.705,24 lei, fiind atribuit în final la preţul de 38.879.364,62 lei, în condiţiile în care criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”. 

În scopul îmbunătăţirii rapide a indicatorilor economico-financiari, societatea vinde energie în condiţii de profitabilitate maximă  şi are un control foarte strict al costurilor de producţie, se afirmă în comunicat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *