Hidroelectrica vrea să închirieze Baza sportivă din Râmnicu Vâlcea pentru 2.779 euro/lună. Licitație publică cu strigare pe 30 august

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Furnizare / Distributie / Transport
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica vrea să închirieze Baza sportivă din Râmnicu Vâlcea pentru 2.779 euro/lună. Licitație publică cu strigare pe 30 august

Hidroelectrica are în plan închirierea mai multor imobile, terenuri în întreaga țară, active din patrimoniu, dar și baze sportive din dotare, potrivit unor anunțuri publice publicate pe site-ul companiei.

Astfel, Hidroelectrica închiriază imobilul Bazei sportive SH Râmnicu Vâlcea, prin licitație publică cu strigare după regula competitivă. Imobilul, situat în str. Topolog din județul Vâlcea, în suprafață de 9.512 m2, cuprinde terenul de fotbal și elementele sale conexe necesare omologării pentru competiții (gradene, vestiare, dușuri și grupuri sanitare).

Conform anunțului public, Hidroelectrica a stabilit un prețul de pornire al chiriei de 2.779 €/lună (fără TVA).

Termenul limită de depunere a documentelor de participare este data de 29.08.2023. Ședința de licitație va avea loc în 30.08.2023, la sediul Sucursalei Hidrocentrale Râmnicu Vâlcea.

Primăria și Consiliul Județean Vâlcea au intenționat să preia baza sportivă Hidroelectrica, însă nu s-a luat o decizie în acest sens, potrivit presei locale.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *