Încă o strigare la CE Oltenia! Sunt așteptați mai mulți candidați pentru două posturi cheie. Se mai pot depune CV-uri până pe 5 aprilie

Publicat pe Categorii Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Încă o strigare la CE Oltenia! Sunt așteptați mai mulți candidați pentru două posturi cheie. Se mai pot depune CV-uri până pe 5 aprilie

La Complexul Energetic Oltenia continuă căutările pentru posturile de Director al Diviziei de Energie și Director al Diviziei Strategie Dezvoltare. Chiar dacă concurența este mare – surse locale susțin că sunt 10 candidați pe post – conducerea companiei suprinde cu o decizie de ultimă oră, respectiv redeschiderea perioadei de depunere a aplicaţiilor pentru procedura de recrutare şi selecţie a celor doi directori. Doritorii mai au la dispoziție încă două săptămâni – până la data de 05.04.2016 – să-și depună candidaturile.

CE-Oltenia-2

Cei care care deja şi-au depus candidatura pentru cele doua pozitii de membru in directorat vor fi în continuare luaţi în considerare în cadrul procedurii de recrutare şi selecție fără a fi necesar ca aceştia săîntreprindă vreo acţiune suplimentară, se precizează într-o Notificare a companiei.

Primele anunțuri de recrutare a candidaților pentru pozițiile cheie în companie au fost publicate în data de 12.01.2016, termenul inițial limită pentru depunerea candidaturilor fiind 11 februarie. Pe parcursul procesului de recrutare a celor doi membri ai directoratului, societatea  este asistată de asocierea formată din S.C. Quest Advisors S.R.L. și S.C. Transearch International S.R.

Candidatul pentru poziția de Director al Diviziei Energie trebuie să aibă cel puțin 5 ani experiență în sectorul energetic, în special în activitatea de producere energie, 3 ani experiență în managementul de top în cadrul unei companii de succes, cel puțin 3  ani de experiență în activități de exploatare și mentenanță în domeniul termocentralelor, 7 ani experiență profesională, plus experiență în implementare programe de restructurare și eficientizare. La rândul său,  candidatul pentru Director Divizie Strategie Dezvoltare trebuie să dovedească că are experiență în domeniu – cel puțin 3 ani, precum și experiență în managemetul de top – 3 ani, cel puțin 7 ani de experiență profesională.

Consiliul de Supraveghere a numit, pe 16 martie, doi noi membri interimari în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, până la finalizarea procedurii de selecție a acestora, în vederea respectării prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

În acest moment, Directoratul CE Oltenia este format din 5 membri: Laurentiu Ciobotărică – președinte, Daniel Antonie , Ilie Ionel, Ovidiu Bălăcescu și Adrian Mircea Teodorescu – membri.

CE Oltenia, cu peste 18.400 angajați, a înregistrat afaceri de 2,5 miliarde de lei şi pierderi de 693,6 mi­lioane de lei.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.