ING Bank sprijină Adrem cu finanțări de peste 32 milioane de lei

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic ING Bank sprijină Adrem cu finanțări de peste 32 milioane de lei

ING Bank România susține cu finanțări de peste 32 milioane de lei dezvoltarea grupului Adrem. 

Cu aceste fonduri, Adrem își propune să pună în acțiune planurile de dezvoltare ale companiei, cu accent pe serviciile de eficiență energetică, jucând un rol important în tranziția României spre un viitor mai sustenabil, potrivit unui comunicat al companiei.

„Susținem mediul antreprenorial românesc și suntem încântați să fim alături de grupul Adrem pentru materializarea planurilor lor de dezvoltare din perioada următoare. Cu o istorie de peste 30 de ani pe piața din România, Adrem a pornit la drum ca o afacere de familie, care a devenit o poveste de succes.

Digitalizarea și sustenabilitatea se află în centrul strategiei ING, iar Adrem are un rol important în numeroase proiecte şi programe de eficienţă energetică, energie verde şi mobilitate electrică. Avem valori comune, iar această finanțare a consolidat parteneriatul nostru strategic. Ne propunem să le sprijinim, în continuare, eforturile pentru tranziția către un viitor mai sustenabil”, afirmă  Alexandrina Băluță, Manager Strategie Companii Medii, în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România.

Adrem este unul dintre cei mai mari furnizori din România de sisteme pentru rețele inteligente, de la lucrări complexe de antreprenoriat general, sisteme de automatizare tip SCADA, la poiecte de eficiență energetică livrate la cheie, inclusiv instalarea de panouri fotovoltaice și construcția de stații de încărcare pentru mașini electrice. Compania a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ 280 milioane de lei, cu peste 50% mai mare față de 2022.

„Adrem are o contribuție majoră în modernizarea industriei de energie din România și în tranziția verde. Încă de la înființare ne-am luat angajamentul față de oameni și comunitățile în care operăm să contribuim la dezvoltarea țării noastre prin proiecte de impact în plan economic, social și de mediu. În continuare, ne propunem să ne implicăm cât mai mult în această revoluție tehnologică și socială și să devenim unul dintre principalii actori în tranziția spre un viitor durabil. Ne bucurăm că în această călătorie avem alături partenerul nostru de încredere ING care ne susține pentru îndeplinirea obiectivelor noastre comune.

Tranziția energetică generează o mulțime de oportunități atât pentru economie, cât și pentru populație. Este de datoria noastră să învățăm să trăim mai sustenabil, să economisim energie și resursele planetei pentru un mediu mai curat și primitor cu viitoarele generații”, spune Corneliu Bodea, CEO Adrem.

Grupul Adrem este format din trei companii: Adrem Invest, Adrem Engineering și Adrem Link.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *