InnoEnergy Hub România organizează conferința PowerUP dedicată inovatorilor și startup-urilor cu relevanță pentru domeniul energetic în mai, la Brașov

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Evenimente, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica InnoEnergy Hub România organizează conferința PowerUP dedicată inovatorilor și startup-urilor cu relevanță pentru domeniul energetic în mai, la Brașov

InnoEnergy, programul de pre-accelerare oferit gratuit inovatorilor și startup-urilor cu relevanță pentru domeniul energetic, vine în București și Brașov.

Prin InnoEnergy Hub Romania, parte a rețelei InnoEnergy, cei interesați pot avea acces la programe de accelerare, granturi, dar și investiții pentru startup-uri, IMM-uri și proiecte de inovare în domeniul energiei din România. Hub-ul are posibilitatea și de a intermedia relația cu jucători cheie la nivel european în acest sector.

Începând cu septembrie 2019, InnoEnergy este reprezentată în România de consorțiul coordonat de Iceberg și completat de partenerii săi, Green Energy Innovative Biomass Cluster, Repom și PATRES, având rolul de hub al acestui organism european. Sediul InnoEnergy Hub România este situat în Brașov și are și un birou în București.

Citește și: https://www.investenergy.ro/innoenergy-cauta-cele-mai-bune-startup-uri-companii-in-crestere-si-imm-uri-din-romania-si-cee-care-sa-aplice-la-programul-powerup-repom-si-patres-fac-parte-din-consortiul-care-are-rolul-de-hub-al-ac/

Consorțiul Innoenergy Romania va organiza două programe de pre-accelerare sub brandul Primer, dar și o competiție anuală dedicată inovatorilor din aceste domenii, sub brandul PowerUP.

Primer oferă instrumentele necesare pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale și facilitează accesul la programele de accelerare, finanțare și la atragerea de investiții, din cadrul rețelei InnoEnergy.

Prima ediție  a  programului va avea loc în 24 – 26, respectiv 31 ianuarie și 1 februarie, la București, sediul CCIFER. A doua ediție se va desfășura la Brașov, în 14 – , 21 și 22 februarie, în cadrul CATTIA.

La finalul programului, fiecare echipă participantă va avea un set de livrabile, acestea reprezentând documente utile în aplicarea la programul de accelerare Highway, de asemenea, importante pentru potențiali investitori.

Primer oferă posibilitatea participării la conferința PowerUP, organizată de către InnoEnergy Hub România, în luna mai 2020, la Brașov. Totodată, Iceberg poate oferi suport în găsirea surselor de finanțare potrivite pentru ideile inovative, din cadrul său separat de rețeaua InnoEnergy.

Persoana de contact: Alexandra Hîncu – tel.: 0748 302 022, e-mail: alexandra.hincu@iceberg.plus.

În cadrul parteneriatului cu EIT InnoEnergy – brațul prin care Comisia Europeană susține și investește în inovații și startup-uri de energie în statele membre – Iceberg, alături de fonduri-structurale.ro și ceilalți partenerii ai săi, oferă startup-urilor următoarele etape de suport:

Pre-accelerare

InnoEnergy Primer este programul de pre-accelerare oferit gratuit inovatorilor și startup-urilor cu relevanță pentru domeniul energetic.

Despre InnoEnergy Hub Romania

Fiind parte a rețelei InnoEnergy puteți avea acces la programe de acclererare, granturi, dar și investiții pentru startup-uri, IMM-uri și proiecte de inovare în domeniul energiei din România. Hub-ul are posibilitatea și de a intermedia relația cu jucători cheie la nivel European în acest sector. Ca parte a planului de acțiune, se vor organiza cele două programe de pre-accelerare sub brandul Primer, dar și o competiție anuală dedicată inovatorilor din aceste domenii, sub brandul PowerUP.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *