Insolvența, exclusă la Complexul Energetic Oltenia

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Insolvența, exclusă la Complexul Energetic Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a anunțat că încheie anul 2017 cu un profit estimat de cca 200 milioane lei, iar pentru ianuarie 2018, compania estimeaza un profit de peste 44 milioane lei.

În urma prezentării către instituțiile bancare a activității companiei, respectiv a rezultatelor financiare înregistrate la șase și la nouă luni 2017, Societatea Complexul Energetic Oltenia a trecut din categoria de performanță financiară D în categoria de performanță financiară A, se preciează într-un comunicat al societății. Conform raportului care se regăsește postat pe site-ul www.ceoltenia.ro, compania a înregistrat la 6 luni 2017 aprox. 325 milioane lei profit, zero datorii restante față de bugetul consolidat al statului și a achitat toate obligațiile financiare către furnizori și institțtiile bancare, conform prevederilor contractuale.

În consecință, numele CE Oltenia nu poate fi asociat cu insolvența, subliniază reprezentanții companiei în replica la declarația partenerului EURO INSOL, Nicoleta Munteanu, în cadrul conferinței organizată de publicația Bursa: “În perioada urmatoare vom vedea și companii foarte mari, de interes strategic chiar, care vor intra în insolvențăa. Este vorba despre Tarom, Poșta Română și Complexul Energetic Oltenia (CE Oltenia), potrivit situațiilor financiare depuse de acestea la Ministerul Finanțelor”.

 

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *