Intrarom prezintă Big Data Analytics pentru sectorul energetic

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic Intrarom prezintă Big Data Analytics pentru sectorul energetic

Intracom Telecom s-a alăturat revoluției Big Data cu BigStreamer ™- platforma sa  pentru Big Data Analytics și pentru Procesarea Complexă a Datelor, platformă îmbunătățită și adaptată sectorului energetic. BigStreamer ™ pentru Utilități poate procesa volume mari de date brute, identifica corelații, calcula indicatori de performanta – toate în timp real, precum și de a le compara cu cerințele de business pentru a declanșa acțiunile cele mai potrivite, având drept  scop final îmbunătățirea calității  experienței clientului în ton cu folosirea eficientă a resurselor disponibile.

„Din 2012, grupul nostru a investit în mod sistematic în dezvoltarea tehnologiilor Big Data, știința datelor și de procesare complexa a datelor. Suntem încrezători că tehnologia noastră poate răspunde cu succes provocărilor pieței energetice românești și să susțină inițiativele centrate pe client. Utilitățile din Romania pot exploata pe deplin know-how-ul și experiența noastră în implementarea proiectelor mari de Big Data; așteaptăm cu nerăbdare să contribuim la obiectivele companiilor din domeniul energetic și să avem implementări de succes în viitorul apropiat”, a declarat George Roussos, CEO Intrarom, subsidiară românească a Intracom Telecom.

Dragos2

„Noi privim digitalizarea ca un factor de progres, care aduce o cantitate mare de date ce trebuie utilizate. Prin Smart Meter avem informaţii în timp real, la minut putem să vorbim de noi tipuri de produs, de noi preţuri, tipuri de servcii, banking, telecomunicaţii dar şi altele”, a declarat Dragoş Balcu, Business Development Manager al Intrarom, la o conferință de specialitate.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *